Notícies

2 d'abril de 2019 - Guardons

El Congrés de l’Associació Europea d’Urologia premia dos treballs de l’Hospital del Mar

El Congrés de l’Associació Europea d’Urologia premia dos treballs de l’Hospital del Mar

Dos treballs relacionats amb la tècnica del gangli sentinella en càncer de pròstata, han rebut premis com a millors pòsters al congrés, celebrat entre el 15 i el 19 de març a Barcelona.

El treball posat en marxa per validar la tècnica del gangli sentinella en càncer de pròstata a l'Hospital del Mar ha rebut un doble reconeixement del Congrés de l'Associació Europea d'Urologia, celebrat a Barcelona del 15 al 19 de març. Dos pòsters presentats per professionals del centre han rebut el premi com els més destacats a la seva categoria.

En el primer, Sentinel lymph node biopsy in prostate cancer patients: results from a modified injection technique targeting the index lesion in the prostate gland, es recullen els resultats de l'estudi sobre aquesta tècnica aplicada al càncer de pròstata que s'està portant a terme per part dels serveis d'Urologia, Diagnòstic per la Imatge (Medicina Nuclear i Radiologia) i Anatomia Patològica. El signen el Dr. Lluís Fumadó, el Dr. José María Abascal, el Dr. Antoni Mestre, el Dr. Marc Costa, la Dra. Núria Juanpere, la Dra. Guadalupe Aguilar, el Dr. Josep Lloreta i el Dr. Lluís Cecchini.

El segon treball premiat compta amb la participació dels doctors Lluís Fumadó i Antoni Mestre, dels serveis d'Urologia i Diagnòstic per la Imatge (Medicina Nuclear). En aquest cas, A tethered laparoscopic gamma probe for radioguided surgery in prostate cancer - usability and technical feasibility evaluation in a pelvic phantom and porcine model, es tracta del desenvolupament d'un nou dispositiu quirúrgic per a la detecció del gangli sentinella en la mateixa patologia, en el qual col·laboren professionals de l'Hospital del Mar.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat