Notícies

25 de març de 2019 - Informació general

Participació de professionals de l’Hospital del Mar en el Manual de Retina de la Sociedad Española de Retina y Vítreo

Participació de professionals de l’Hospital del Mar en el Manual de Retina de la Sociedad Española de Retina y Vítreo

Els doctors Daniel Vilaplana i Vladimir Poposki, de la Secció de Retina del Servei d'Oftalmologia, han col·laborat en quatre capítols d'aquesta guia de referència, que es va presentar a l'últim congrés de la SERV.

La Sociedad Española de Retina y Vítreo (SERV) va aprofitar la celebració del seu congrés, els dies 8 i 9 de març a Madrid, per presentar el nou Manual de Retina de la SERV. Es tracta de la segona edició d'aquesta guia, que recull el coneixement pràctic per al diagnòstic i tractament de les patologies de la retina, com  a malalties vasculars, inflamacions, traumes, tumors o anomalies congènites. Entre els autors que han col·laborat en la present edició hi ha els doctors Daniel Vilaplana i Vladimir Poposki, de la Secció de Retina del Servei d'Oftalmologia de l'Hospital del Mar.

Llibre_SERV

El Dr. Daniel Vilaplana i el Dr. Vladimir Poposki

Els dos autors han participat en la redacció de quatre capítols, dedicats a la fotocoagulació làser tradicional, la fotocoagulació làser contemporània, la teràpia fotodinàmica i la termoteràpia transpupil·lar. Els doctors Vilaplana i Poposki han destacat el fet que en aquest manual "hi han participat com a autors els millors professionals, investigadors i subespecialistes de retina mèdica i quirúrgica, autèntics líders a la retinologia nacional i internacional".

Llibre_SERV

Un moment del congrés de la SERV

La guia actualitza el coneixement en aquest camp i introdueix nous conceptes, sent la referència a la vida clínica diària per a molts especialistes.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat