Notícies

29 de gener de 2019 - Guardons

La Asociación Española de Urología premia un vídeo divulgatiu per a pacients de l’Hospital del Mar

La Asociación Española de Urología premia un vídeo divulgatiu per a pacients de l’Hospital del Mar

Aquesta eina, destinada a pacients que s'ha de sotmetre a una cistectomia radical, ha rebut el guardó com a millor comunicació en vídeo a la XXIX Reunión Nacional de los Grupos de Litiasis, Endourología, Laparoscopia y Robótica.

El vídeo divulgatiu per a pacients que s'han de sotmetre a una cistectomia radical, impulsat pel Servei d'Urologia de l'Hospital del Mar, ha rebut el premi Pedro Arregui a la millor comunicació en format vídeo a la XXIX Reunión Nacional de los Grupos de Litiasis, Endourología, Laparoscopia y Robótica, organitzada per la Asociació Española de Urología. La trobada s'ha fet a Palma de Mallorca els dies 25 i 26 de gener.

El vídeo és una eina per acostar als pacients diagnosticats amb un tumor vesical infiltrant tota la informació d'utilitat sobre el diagnòstic, tractament, preparació de la cirurgia, intervenció quirúrgica i recuperació postoperatòria. Amb ell es vol fer més fàcil aquest moment i resoldre els seus dubtes sobre tot el procés i els seus efectes.

La realització del vídeo ha estat possible gràcies a la col·laboració del Servei d'Urologia, el Servei d'Anestesiologia, reanimació i terapèutica del dolor, el Servei d'Endocrinologia i el personal d'infermeria d'Urologia.

Aquí podeu veure el vídeo:

 

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat