Notícies

Desembre de 2018 - Informació general

Un Nadal especial!

Un Nadal especial!

Nova edició del MAR@laxarxa, el magazine digital del PSMAR

El Nadal també arriba al Parc de Salut Mar. Els vestíbuls llueixen els seus arbres guarnits, l'esperit nadalenc es passeja pels passadissos i les consultes i les salutacions són diferents. Aquest Mar@laXarxa vol parlar d'aquests dies, tradicionalment de pau i família, però des d'una altra perspectiva. Us volem oferir una altra visió del Nadal al Mar.

Un any més, professionals i pacients de l'Hospital del Mar van tornar a col·laborar amb La Marató de TV3 dedicada al càncer. Fins a 5 professionals del centre van oferir el seu testimoni durant el dia, en una emissió que tenia com a lema, La investigació dona vida. En aquest número trobareu totes les seves intervencions, a l’igual que la nostra col·laboració a l'acte La Barceloneta amb La Marató, organitzat per l'escola Alexandre Galí i el CAP Barceloneta amb la realització d'una exposició que explica l'origen del càncer, els tractaments i la recerca que es fa a l'Hospital i l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques.

Aquest desembre s’han atorgat els Premis a l’Excel·lència del COMB, en què la Dra. Enriqueta Barrera i la Dra. Anna Oliveras han rebut un reconeixement a la seva tasca a l'Hospital del Mar. 

Des de l'Hospital del Mar, junt amb la Fundació Claror i laFundació Amics de l'Hospital del Mar, hem posat en marxa un programa per promoure l'exercici físic com a factor de protecció de recaigudes en dones amb càncer de mama i hem desenvolupat amb èxit la segona missió humanitària de professionals del nostre centre a Zanzíbar.

Pel que fa la recerca, hem demostrat que la laparoscòpia redueix la mortalitat en la cirurgia del càncer de pàncrees, que l'estrès emocional fa madurar en excés el cervell dels psicòpates i que 9 de cada 10 dones addictes a drogues injectades pateixen també una altra patologia psiquiàtrica.

Tot això i molt més, a la nova edició del Mar@laxarxa.

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat