Notícies

12 de desembre de 2018 - Informació general

La Barceloneta amb La Marató

La Barceloneta amb La Marató

L'Hospital del Mar i l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques participen en l'activitat organitzada aquest diumenge per l'escola Alexandre Galí i el CAP Barceloneta per recaptar fons per a La Marató de TV3, que aquest any es torna a centrar en la recerca contra el càncer.

Una exposició sobre l'origen i prevenció del càncer, tipus de tractaments, la importància de la recerca i el treball de l'Hospital del Mar i de l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques (IMIM) serà un dels punts estrella de l'acte La Barceloneta amb La Marató, organitzat per l'escola Alexandre Galí i el CAP Barceloneta. La mostra, organitzada en tres tòtems amb tota la informació, se situarà a la carpa que les dues entitats disposaran al Passeig Marítim aquest diumenge, coincidint amb l'emissió del programa solidari.

Durant tot el matí s'organitzaran diferents activitats destinades a conscienciar la ciutadania sobre la importància de la recerca en càncer i recaptar diners per finançar els projectes dels investigadors catalans. Música en directe, tallers de maquillatge o taitxí i una xocolatada amb un únic objectiu, que el barri es bolqui de nou amb La Marató de TV3.

Exposició_La_MaratóExposició_La_MaratóExposició_La_Marató

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat