Notícies

15 de novembre de 2013 - Guardons

El projecte de capacitació professional d'infermeres del PSMAR guardonat en la V Jornada Tècnica d’Innovacions Infermeres

El projecte de capacitació professional d'infermeres del PSMAR guardonat en la V Jornada Tècnica d’Innovacions Infermeres

L'aplicació d'un nou mètode de capacitació professional per infermeria va ser desenvolupat pel servei de Nefrologia de l'Hospital del Mar al 2011, en el marc dels objectius estratègics de la Direcció d'Infermeria del PSMAR. Es tracta d'un mètode per definir la cartera de serveis d'infermeria i proporcionar als nostres professionals els coneixements necessaris i permanentment actualitzats d'una manera integrada en el propi servei. Les autores del treball són Ernestina Junyent i Núria Pujolar. 

El treball va ser guardonat amb el primer premi en la V Jornada Tècnica d’Innovacions Infermeres que té per objectiu compartir experiències innovadores de tots els sectors de salut i en tots els àmbits professionals on intervé la infermera.

Enguany la jornada, que es va celebrar el proppassat 13 de novembre, ja és la cinquena edició que organitza La Unió (Associació d'Entitats Sanitàries i Socials) i és una trobada per mostrar el compromís i la implicació de les infermeres des de dos àmbits d’abordatge, experiències que contribueixen a l’eficiència del sistema i experiències que contribueixen a un millor abordatge de les noves demandes de salut.

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat