Notícies

4 de setembre de 2013 - Guardons

Els estudis conjunts del grau de medicina impartits per la UAB i la UPF a l'Hospital del Mar guardonats amb la distinció Jaume Vicens Vives 2013 de la Generalitat de Catalunya

Els estudis conjunts del grau de medicina impartits per la UAB i la UPF a l'Hospital del Mar guardonats amb la distinció Jaume Vicens Vives 2013 de la Generalitat de Catalunya

En reconeixement a la qualitat docent universitària

En reconeixement a la qualitat docent universitària del país, el departament d'Economia i Coneixement de la Generalitat de Catalunya conecedeix les distincions Jaume Vicens Vives. El projecte "El contacte precoç dels estudiants amb la medicina clínica: dues experiències en l'escenari de l'Espai Europeu d'Educació Superior", del grau de medicina conjunt de la UAB i la UPF a l'Hospital del Mar, ha estat un dels guardonats a l'actual edició (2013) per la seva innovació en la formació integral del coneixement mèdic i pel fet d'apropar els estudiants a la realitat assistencial en els seus diferents vessants des de l'inici del grau. La distinció de 20.000 €, que es lliurarà divendres 6 de setembre a la Universitat de Girona (UdG) coincidint amb l'obertura del curs acadèmic 2013-2014, es destinarà a projectes d'innovació i millora docent.

Els estudiants del grau UAB - UPF contacten, ja des del primer curs, amb les consultes clíniques, tant a nivell hospitalari com d'assistència primària. Això no tansols els permet adquirir coneixements estrictament mèdics, sinó també l'aprenentatge i desenvolupament d'habilitats relacionals i d'empatia amb els pacients i els seus familiars. Al mateix temps, els facilita conèixer l'entorn multicultural en el qual desenvoluparan la seva professió en un futur.

En aquestes assignatures d'immersió clínica, els estudiants, a part d'assistir a les consultes amb els metges, també realitzen treballs acadèmics pels quals són qualificats.

En el document adjunt trobareu els altres projectes universitaris que han estat reconeguts amb premis col·lectius i els professors que rebran el guardó a títol individual per la seva trajectòria professional.

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat