Notícies

13 de juny de 2024 - Informació general

Premi Epilèpsia 2023 de la Sociedad Española de Neurología per al Dr. Rodrigo Rocamora

Premi Epilèpsia 2023 de la Sociedad Española de Neurología per al Dr. Rodrigo Rocamora

El director de la Unitat d'Epilèpsia del centre i coordinador del Grup de recerca en Epilèpsia del seu institut de recerca ha rebut aquesta distinció a l'acte institucional de la societat, celebrat a Santiago de Compostel·la.

El Dr. Rodrigo Rocamora ha rebut el Premi Epilèpsia 2023, a la seva versió científica, de la Sociedad Española de Neurología. El lliurament del guardó s'ha portat a terme durant l'acte institucional de la societat, celebrat el 6 de juny a Santiago de Compostel·la.

SEN_Dr_Rocamora

SEN_Dr_Rocamora

El premi reconeix la significativa contribució a l'avenç del coneixement i tractament de l'epilèpsia de l'actual director de la Unitat d'Epilèpsia de l'Hospital del Mar i coordinador del Grup de recerca en Epilèpsia del seu institut de recerca. El Dr. Rocamora ha assegurat que "des de la unitat d'epilèpsia de l'Hospital del Mar, s'han introduït diverses tècniques, com la estereoelectroencefalografia (SEEG), la cirurgia robòtica, l'ús de làser (LiTT) o l'electrotermocoagulació (ETC) que han contribuït significativament al desenvolupament de l'àrea a Espanya". Això unit a una recerca puntera en diversos àmbits, ha posicionat el grup com un referent a l'àmbit internacional en epilèpsia.

SEN_Dr_Rocamora

La Unitat d'Epilèpsia de l'Hospital acaba de celebrar el seu quinzè aniversari ampliant les seves instal·lacions amb sis llits de monitoratge per vídeo electroencefalografia, fet que la converteix en una de les més grans de l'Estat. Està acreditada a Catalunya com a part de la Unitat Funcional de Cirurgia d'Epilèpsia, que també coordina el Dr. Rocamora, i és part de la xarxa d'unitats d'expertesa clínica de Catalunya (XUEC) en malalties rares i centre CSUR estatal per a casos complexes. També és un dels tres centres de la Comissió Europea que formen part de la xarxa europea d'epilèpsia EPICare.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat