Notícies

11 de juny de 2024 - Informació general

Moltes gràcies, companyes i companys!

Moltes gràcies, companyes i companys!

Aquest 11 de juny hem retut homenatge als i les professionals dels centres de l'Hospital del Mar que s'han jubilat els anys 2022 i 2023. A tots vosaltres, moltes gràcies. Som i serem amics per sempre!

Acte_jubilats_2024

L'auditori del PRBB s'ha quedat petit per acomiadar als 139 companys i companyes que s'han jubilat els anys 2022 i 2023. Un acte d'homenatge conduït pel director de Recursos Humans, Pau Gomar, i l'actor Pep Plaza, que amb somriures i alguna llàgrima, ha permès retre homenatge als professionals amb els quals hem compartit tantes històries.

Acte_jubilats_2024

Acte_jubilats_2024

Per la Rosa Balaguer, que ha parlat en representació dels professionals assistencials, "ens emportem amics i l'amor per l'hospital. L'Hospital del Mar és magnètic. Un hospital resilient, que ho supera tot cum laude". Ha coincidit amb la Maria Esperanza González, que, en nom dels professionals no assistencials, ha assegurat que "de l'hospital m'emporto molts i molts amics". El Dr. Fernando Escolano també ha participat com a representant de l'àrea mèdica, explicant que "per a mi, ha estat un privilegi compartir aquests anys amb vosaltres. Una etapa d'aprenentatge i creixement".

Acte_jubilats_2024

Acte_jubilats_2024

Acte_jubilats_2024

Ara, els companys i companyes que entren en aquesta nova etapa, poden gaudir dels avantatges del projecte Mar Sèniors, un espai de trobada per a les jubilades i jubilats de l'Hospital del Mar. El Dr. Pere Benito ha explicat que en ell "promocionem i afavorim la salut dels professionals sèniors".

Acte_jubilats_2024

Acte_jubilats_2024

L'acte d'homenatge l'ha tancat el director gerent de l'Hospital del Mar, el Dr. Jaume Raventós, que ho ha fet afirmant que "us dono les gràcies a totes i a tots per la feina que heu fet. Us vull agrair la vostra disposició a continuar vinculats a la nostra institució".

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat