Notícies

24 de maig de 2023 - Informació general

L’Hospital del Mar estrena un nou equip diagnòstic cardíac per a pacients que se sotmeten a angioplàstia coronària

L’Hospital del Mar estrena un nou equip diagnòstic cardíac per a pacients que se sotmeten a angioplàstia coronària

És el primer centre de Catalunya i el segon de l'Estat que incorpora aquest avançat equip, que facilita la feina de l'equip de Cardiologia intervencionista i permet reduir el temps necessari per realitzar l'ecografia intracoronària, eina que permet l'estudi i composició de les lesions coronàries.

El Servei de Cardiologia de l'Hospital del Mar és el primer de Catalunya i el segon de l'Estat que incorpora l'equip AVVIGO Guidance System II, desenvolupat per Boston Scientific. Aquesta incorporació permet dotar els i les professionals del servei d'una potent eina per al diagnòstic intracoronari i permet l'optimització en les tècniques d'angioplàstia coronària.

Equip_AVVIGO_Cardiologia

Equip_AVVIGO_Cardiologia

L'equip d'ecografia intracoronària permet portar a terme aquesta tècnica que usa ultrasons a l'interior del vas coronari. Les novetats d'aquest sistema és que permet fer els estudis de forma més ràpida mantenint una gran definició d'imatge, així com la possibilitat de manipular-la a través d'una pantalla tàctil d'utilització intuïtiva. A més, es pot traslladar a la mateixa sala on es porten a terme els procediments per a un control més ràpid de la intervenció. Els estudis també es podran emmagatzemar de forma més àgil i moderna.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat