Notícies

19 de maig de 2023 - Informació general

L’Hospital del Mar posa en marxa la nova sala de necròpsies

L’Hospital del Mar posa en marxa la nova sala de necròpsies

L'equipament disposa del nivell de bioseguretat 3, un dels més elevats, està digitalitzat i s'ha potenciat el seu valor docent. Està situat a l'edifici del Campus Universitari Mar.

El Servei d'Anatomia Patològica ja disposa de la nova sala d'autòpsies, situada al Campus Universitari Mar. Disposa d'un equipament més avançat i assoleix el nivell de bioseguretat 3 BSL-3, superior al de la instal·lació anterior, afectada per l'obra d'ampliació del centre. També està preparada per portar a terme ecoautòpsies. Cal recordar que l'autòpsia clínica és un indicador final de qualitat assistencial.

Sala_Necròpsies

La zona on es realitzaran les autòpsies té tancament hermètic, pressió negativa i disposa de filtres HEPA per evitar qualsevol possible patogen. S'ha apostat pel seu paper docent, amb pantalles de vídeo i un finestral que permet seguir els procediments. A la vegada, s'ha digitalitzat, fent que l'autòpsia pugui ser seguida en línia, així com permetre fer telepatologia amb un equip portàtil de fotografia i vídeo macroscòpic, que possibilitarà als patòlegs seguir el procés a distància i documentar-ho de forma més precisa.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat