Notícies

23 de febrer de 2023 - Informació general

Medalles Josep Trueta al mèrit sanitari per a Vicente Ortún i Montserrat Casamitjana

Medalles Josep Trueta al mèrit sanitari per a Vicente Ortún i Montserrat Casamitjana

Els guardons, que s'han lliurat el 22 de febrer al Palau de la Generalitat, reconeixen la tasca per la millora de la sanitat a l'economista i membre del Consell Rector del Parc de Salut Mar i a l'epidemiòloga clínica, especialitzada en els programes de cribratge de càncer de mama.

El membre del Consell Rector del Parc de Salut Mar, expresident de la Societat Espanyola de Salut Pública i Gestió Sanitària i de l'Associació d'Economia de la Salut, Vicente Ortún, i l'epidemiòloga clínica i, en el seu dia, promotora i coordinadora del programa de cribratge de càncer de mama a l'Hospital del Mar, Montse Casamitjana, són dues de les quinze persones i institucions que han vist reconeguda la seva trajectòria a l'acte de lliurament de les medalles i plaques Josep Trueta al mèrit sanitari. El lliurament s'ha portat a terme aquest 22 de febrer al Palau de la Generalitat, en un acte presidit pel president de la Generalitat, Pere Aragonès, i el conseller de Salut, Manel Balcells.

Medalles_Trueta

En total, s'han lliurat quinze guardons a personalitats i entitats que han destacat pels serveis prestats amb vista al progrés i la millora de la sanitat. Podeu consultar el decret de concessió de les medalles i plaques Josep Trueta en aquest enllaç https://dogc.gencat.cat/ca/document-del-dogc/?documentId=952836

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat