Notícies

10 de febrer de 2023 - Informació general

El Dr. Jordi Martínez és el nou president de la Societat Catalana de Salut Digital

El Dr. Jordi Martínez és el nou president de la Societat Catalana de Salut Digital

Ocuparà el càrrec durant els pròxims quatre anys. Fins ara ocupava la vicepresidència d'aquesta entitat, que busca accelerar la implementació de models de transformació digital en els serveis de salut i socials a Catalunya.

El Dr. Jordi Martínez, director d'Innovació i Transformació Digital de l'Hospital del Mar, és el nou president de la Societat Catalana de Salut Digital. El seu nomenament es va fer efectiu el passat 19 de desembre, a l'assemblea general de l'entitat. Fins ara, el Dr. Martínez ocupava la vicepresidència de la societat.

Jordi_Martínez_Roldán

El Dr. Jordi Martínez

Els objectius del Dr. Martínez al capdavant de l'entitat es divideixen en tres eixos. D'una banda, en els seus quatre anys de mandat vol impulsar la difusió i divulgació, a través de contactes amb altres societats i entitats de diversos camps, del que és la salut digital. D'altra banda, es proposa la creació d'una publicació pròpia, per poder generar coneixement. També, generar xarxes i projectes de col·laboració per poder impulsar la transformació digital en els diversos àmbits de la salut, sempre amb el pacient i el professional en el punt central.

La Societat Catalana de Salut Digital és una entitat formada per professionals de diferents disciplines, multidisciplinària, que busca informar, debatre, facilitar i accelerar la implementació de models de transformació digital en els serveis de salut i socials a Catalunya. D'aquesta manera, es vol assolir un impacte positiu en la pràctica dels professionals i en la gestió de la salut del pacient.

 

El Dr. Jordi Martínez

Format a la Unitat Docent de l'Hospital del Mar, és llicenciat en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha exercit com a metge de família i en la gestió de l'Atenció Primària i la direcció assistencial hospitalària, a l'Hospital Comarcal de l'Alt Penedès i a l'Hospital General de Catalunya. De l'any 2013 i fins al 2018, va exercir com a director d'Innovació a la Fundació Tic Salut Social, per incorporar-se a l'Hospital del Mar com a director d'Innovació i Transformació Digital a partir d'aquest moment.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat