Notícies

16 de desembre de 2022 - Informació general

La Dra. Gloria Nohales és nomenada vicepresidenta primera de la Societat Catalana d’Urologia

La Dra. Gloria Nohales és nomenada vicepresidenta primera de la Societat Catalana d’Urologia

L'entitat va renovar la seva Junta Directiva en el marc del seu simposi anual.

La Dra. Gloria Nohales, metgessa adjunta del Servei d'Urologia de l'Hospital del Mar i presidenta de la Comissió de Docència, és la nova vicepresidenta primera de la Societat Catalana d'Urologia. La Dra. Nohales va accedir al càrrec en el marc de la renovació de la Junta Directiva de l'entitat, que es va portar a terme en el 24 simposi anual celebrat els dies 23 i 24 de novembre.

Gloria_Nohales

La Dra. Gloria Nohales

La Dra. Nohales destaca que "el meu objectiu, juntament amb el de la resta de l'actual Junta Directiva, és treballar perquè la nostra societat científica continuï creixent i potenciant la recerca i la docència. També mantenir activa l'Oficina del Pacient, amb la intenció de facilitar als nostres pacients informació fidedigna, útil i comprensible sobre les malalties relacionades amb la urologia". La nova junta la presideix el Dr. Josep Maria Gaya, metge adjunt de la Fundació Puigvert.

 

La Dra. Gloria Nohales

Llicenciada en Medicina i Cirurgia General a la Universitat de València, es va especialitzar en Urologia a l'Hospital del Mar entre els anys 1992 i 1997 i va obtenir el Doctorat a la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha estat vocal de la Societat Catalana d'Urologia, és membre de la Comissió Permanent de la Subdirecció General d'Ordenació Professional i de la junta directiva de la Sociedad Española de Formación Sanitaria Especializada. També és cap d'estudis i presidenta de la Comissió de Docència de l'Hospital del Mar.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat