Notícies

13 de desembre de 2022 - Informació general

L’exposició ‘Retalls d’una pandèmia’ de Maite Castillo arriba a l’Hospital de l’Esperança

L’exposició ‘Retalls d’una pandèmia’ de Maite Castillo arriba a l’Hospital de l’Esperança

La mostra recull l'obra de la infermera de l'Hospital del Mar, una visió personal de la pandèmia amb la tècnica del collage. L'any que ve es podrà veure també al Centre Fòrum.

La infermera Maite Castillo porta la seva exposició 'Retalls d'una pandèmia', a l'Hospital de l'Esperança. La mostra vol ser un recorregut de les vivències pròpies i compartides des de l'inici de la pandèmia. A través de la tècnica del collage, l'autora ha volgut compartir "la meva pròpia reflexió sobre la professió en un període de pandèmia, en un resum visual, que mitjançant el collage expressés el que havia sentit durant aquests anys".

Retalls d'una pandèmia

L'autora ha fet servir revistes antigues d'infermeria, material sanitari caducat i altres materials, per tal de revisar a través de la tècnica del collage terapèutic com ha evolucionat la professió en un període de pandèmia, portant a terme una autèntica catarsi per a ella mateixa sobre la realitat viscuda, quan encara pateix les seqüeles de la COVID persistent. L'exposició que es pot visitar a l'Hospital de l'Esperança es traslladarà a finals del mes de gener al Centre Fòrum.

Retalls d'una pandèmia

Si ho voleu, podeu saber més sobre l'obra de Maite Castillo a través de l'etiqueta #unaenfermeraquecortaypega a Instagram. També podeu participar en els tallers de collage terapèutic que el Servei de Salut Laboral i Direcció Infermera estan programant.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat