Notícies

12 de desembre de 2022 - Informació general

Beca de la Sociedad Española de Calidad Asistencial per a un projecte d’infermeres de l’Hospital del Mar

Beca de la Sociedad Española de Calidad Asistencial per a un projecte d’infermeres de l’Hospital del Mar

Es tracta d'un projecte per a reduir les caigudes dels pacients ingressats en unitats d'hospitalització d'aguts.

La Sociedad Española de Calidad Asistencial (SECA) va atorgar el passat 11 de novembre una de les seves beques de recerca FECA 2022 a un projecte liderat per infermeres de l'Hospital del Mar. Es tracta d'una iniciativa per a reduir les caigudes dels pacients ingressats a unitats d'hospitalització d'aguts, utilitzant dues escales combinades per a determinar el risc que un pacient pugui patir un esdeveniment d'aquest tipus.

Equip_beca_FECA

D’esquerra a dreta, Consol Ivern, Laia Lacueva, Roser Terradas, Carlos Gómez i Stefanie Chriss Suclupe

El projecte el lideren Laia Lacueva, Roser Terradas, Stefanie Chriss Suclupe, Carlos Gómez i Consol Ivern, Respon a l'alta evidència existent que les intervencions multicomponents poden reduir fins a un 30% les caigudes en pacients hospitalitzats. Les seves impulsores busquen validar un mètode per a una correcta identificació d'aquest risc i contribuir d'aquesta manera a la disminució d'aquests esdeveniments adversos als centres sanitaris.

Les beques de recerca de la Sociedad Española de Calidad Asistencial premien projectes relacionats amb la millora de la qualitat assistencial i la seguretat del pacient, així com iniciatives que suposin un avenç per al coneixement científic i sanitari a qualsevol disciplina.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat