Notícies

1 de desembre de 2022 - Informació general

Insígnia de soci d’honor de la Societat Catalana d’Oftalmologia per al Dr. Daniel Vilaplana

Insígnia de soci d’honor de la Societat Catalana d’Oftalmologia per al Dr. Daniel Vilaplana

L'entitat reconeix així la llarga trajectòria professional del Dr. Vilaplana, metge referent de retina i vitri del Servei d'Oftalmologia.

La Societat Catalana d'Oftalmologia ha atorgat la insígnia de soci d'honor al Dr. Daniel Vilaplana, metge adjunt del Servei d'Oftalmologia de l'Hospital del Mar. Aquest guardó reconeix la seva llarga i fructífera trajectòria professional, no només assistencial mèdica i quirúrgica, sinó també com a formador dels residents de l'especialitat. El premi es va lliurar en el marc del 53 congrés de l'entitat, celebrat el passat 26 de novembre a Barcelona.

Premi_Dr_Daniel_Vilaplana

El Dr. Daniel Vilaplana en el lliurament del premi

El Dr. Vilaplana és referent de retina i vitri a l'Hospital de l'Esperança, on va arribar l'any 2001. Es va llicenciar en Medicina i Cirurgia a la Universitat Autònoma de Barcelona el 1981 i es va especialitzar en Oftalmologia al Centre d'Oftalmologia Barraquer. Es va doctorar a la UAB el 1991. És Acadèmic Corresponent per Premi de la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya des del 2013. També és autor de més de seixanta publicacions i va ocupar la vicepresidència de la Societat Catalana d'Oftalmologia entre els anys 1999 i 2004.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat