Notícies

29 de novembre de 2022 - Informació general

Premi a l’Excel·lència Professional del Col·legi de Metges de Barcelona a la Dra. Marta Pascual

Premi a l’Excel·lència Professional del Col·legi de Metges de Barcelona a la Dra. Marta Pascual

La cap de secció de Cirurgia de Còlon i Recte del Servei de Cirurgia de l'Hospital del Mar i investigadora del Programa de Recerca en Càncer de l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques va rebre aquest reconeixement a la seva trajectòria el passat 28 de novembre.

La Dra. Marta Pascual, cap de secció de Cirurgia de Còlon i Recte del Servei de Cirurgia de l'Hospital del Mar i investigadora del Programa de Recerca en Càncer de l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques, ha estat una de les persones reconegudes amb el Premi a l'Excel·lència Professional del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona. Aquests guardons, que s'atorguen des de l'any 2004, serveixen per destacar aquells i aquelles professionals mèdics que han destacat per la seva excel·lència, el seu recorregut professional, honestedat, compromís, altruisme i integritat.

Premis_Excel·lència_COMB_2022

Foto de família dels premiats

Els Premis a l'Excel·lència Professional del COMB seleccionen cada any a 42 professionals de diferents àmbits de la medicina hospitalària, l'atenció primària, la salut pública, la salut mental, l'atenció sociosanitària, la recerca biomèdica, l'educació mèdica i les humanitats mèdiques. També s'atorguen a quatre equips assistencials multidisciplinaris que han destacat per la seva tasca professional i treball en equip.

Premis_Excel·lència_COMB_2022

La Dra. Pascual i la Dra. Elvira Bisbe

La Dra. Pascual va rebre el premi de mans de la Dra. Elvira Bisbe, vicepresidenta del COMB i metgessa adjunta del Servei d’Anestesiologia de l’Hospital del Mar. El lliurament dels premis es va fer a l'Auditori Axa de Barcelona.

 

La Dra. Marta Pascual

Llicenciada a la Universidad de Navarra l'any 1999, va fer la seva residència a l'Hospital del Mar entre els anys 2000 i 2005. L'any 2006 va obtenir una beca de recerca bàsica a l'IMIM. El 2007 es va convertir en metgessa adjunta de la secció de Cirurgia de Còlon i Recte, que encapçala des del 2018.

Va completar la seva formació en aquest camp a la Clínica Mayo de Rochester, a Minnesota, als Estats Units, sota la supervisió de la Dra. Heidy Nelson. En aquest període també va desenvolupar la seva tesi doctoral. Fins al moment, ha publicat més de seixanta articles sobre la cirurgia de còlon i recte.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat