Notícies

28 de novembre de 2022 - Informació general

L’Asociación Española de Enfermería en Endoscopia Digestiva premia un treball de l’Hospital del Mar

L’Asociación Española de Enfermería en Endoscopia Digestiva premia un treball de l’Hospital del Mar

Va rebre l'accèssit a la millor comunicació oral.

L'anàlisi de la creixent complexitat del rol de les infermeres realitzat per l'equip d'infermeria d'Endoscòpia Digestiva de l'Hospital del Mar ha estat premiat al Congrés d'Infermeria en Endoscòpia Digestiva organitzat per l'Asociación Española de Enfermería en Endoscopia Digestiva i celebrat a La Corunya el passat 18 de novembre. En concret, ha rebut l'accèssit a la millor comunicació oral del congrés.

Premi_Congrés_AEEE

El treball, 'Importancia del Rol de la Enfermera en la calidad de la endoscopia digestiva: Enfoque hacia la práctica avanzada', analitza el pes creixent d'aquestes professionals en el camp de l'endoscòpia digestiva. Una tasca que presenta cada vegada més evidència científica relacionada amb el rol de la infermera de pràctica avançada. Això es tradueix en una implicació més important, com és el cas a l'Hospital del Mar, de la seva participació en les guàrdies localitzables d'endoscòpies digestives, posades en marxa recentment al centre.

Les autores del treball són Bouchra Alouali Moussakhkhar, Judit Romero Xandre, Rocío Pérez Berbegal, Míriam Parrilla Carrasco, Xènia Font Lagarriga i Gemma Casals Urquiza.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat