Notícies

14 de novembre de 2022 - Informació general

La Fundació Barcelona Respiratory Network premia el Servei de Pneumologia de l’Hospital del Mar

La Fundació Barcelona Respiratory Network premia el Servei de Pneumologia de l’Hospital del Mar

La Dra. Clara Martín Ontiyuelo ha rebut el Premi RecercaDOC com a jove investigadora i com a reconeixement a la millor tesi doctoral presentada entre els anys 2020 i 2022. És la primera edició d'aquests guardons, que reconeixen la línia de recerca sobre els nivells de ferro en pacients amb Malaltia Pulmonar Obstructiva Crònica que porta a terme el Servei de Pneumologia.

La Fundació Barcelona Respiratory Network (BRN) va celebrar el passat 27 d'octubre el primer congrés ÀGORA BRN, impulsat per convertir-se en un punt de trobada dels projectes de recerca en salut respiratòria. Aquesta trobada també va servir per lliurar els premis RecercaDOC, que a la categoria de persones que inicien la seva carrera professional en aquest àmbit i que havien presentat la seva tesi doctoral en els dos darrers cursos acadèmics, va reconèixer la Dra. Clara Martín Ontiyuelo, metgessa adjunta del Servei de Pneumologia de l'Hospital del Mar.

Àgora_BRN

D'aquesta manera es reconeix no només la tasca de la Dra. Martín Ontiyuelo, sinó la línia de recerca recollida a la seva tesi doctoral, dirigida pels doctors Diego Rodríguez i Esther Barreiro, i que és una de les principals del Servei de Pneumologia, la rellevància dels nivells de ferro en sang en pacients amb Malaltia Pulmonar Obstructiva Crònica (MPOC). El guardó, que ha seleccionat la candidatura presentada de més qualitat i impacte, està dotat amb una quantitat de 1.000 euros.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat