Notícies

28 d'octubre de 2022 - Informació general

El Servei d’Oftalmologia rep la certificació en innovació i transformació digital de la Right Care Foundation

El Servei d’Oftalmologia rep la certificació en innovació i transformació digital de la Right Care Foundation

Es reconeix així el seu esforç en el camp de la innovació per oferir el millor servei als pacients i la seva coordinació amb l'Atenció Primària. El servei ha obtingut la certificació en la categoria A, per sobre de la mitjana dels centres participants.

El treball en el camp de la innovació i la transformació digital del Servei d'Oftalmologia ha estat reconegut amb la certificació de la Right Care Foundation, una entitat dedicada a donar suport i impulsar la millora de l'atenció sanitària i la modernització dels sistemes de salut en l'àmbit internacional. La fundació ha avaluat la situació actual de diversos serveis d'Oftalmologia i ha elaborat propostes de millora.

En aquest sentit, el servei situat a l'Hospital de l'Esperança, ha aconseguit la certificació a la categoria A, amb una puntuació de 83 sobre 100, a només dos punts de la categoria més alta (A+). D'aquesta manera assoleix "una qualificació força per sobre de la resta d'hospitals que han estat avaluats", destaca la seva màxima responsable, la Dra. Ana Martínez Palmer.

L'informe destaca que el servei obté bons resultats tant en innovació com en digitalització. Els seus punts forts són la innovació i els circuits de detecció precoç de les patologies, amb la creació d'una consulta d'alta resolució, que permet el diagnòstic i tractament dels pacients en el mateix dia, i l'existència dels superespecialistes amb consultes per especialitat a l'Atenció Primària y assegurar l'atenció pel professional més adequat a la seva patologia.

A l'apartat de millores hi ha l'ampliació de l'atenció telemàtica i l'aplicació de la intel·ligència artificial en el cribratge de patologies com la retinopatia diabètica, així com l'adquisició de nous equips i la seva renovació, tot i que l'informe reconeix el seu equipament innovador.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat