Notícies

21 d'octubre de 2022 - Informació general

El Ministeri de Sanitat certifica dues bones pràctiques del Servei d’Obstetrícia i Ginecologia

El Ministeri de Sanitat certifica dues bones pràctiques del Servei d’Obstetrícia i Ginecologia

Es tracta del programa de curta estada en el postpart i del projecte d'implementació del llistat de verificació de seguretat en el procés de part.

Dues iniciatives del Servei d'Obstetrícia i Ginecologia de l'Hospital del Mar han rebut el reconeixement com a bones pràctiques en el Sistema Nacional de Salut del Ministeri de Sanitat. D'aquesta manera, es reconeix l'excel·lència en el tracte a les dones, nadons i famílies i la professionalitat dels equips que els atenen.

Nèixer_al_Mar

D'una banda, es tracta del programa de curta estada postpart a l'hospital, que permet a les dones que han tingut un part vaginal, en els casos que l'estat de salut de la mare i del nadó ho permeten, reduir l'estada al centre al mínim. Per garantir-ho, les llevadores es desplacen als domicilis per a controlar la seva evolució i garantir un correcte establiment de la lactància materna, així com resoldre qualsevol dubte existent.

L'altra iniciativa reconeguda com a bona pràctica pel ministeri és el projecte de disseny, validació, implementació i avaluació del llistat de seguretat en el procés de part, amb el qual es crea una eina per garantir un correcte seguiment de les millors pràctiques durant el part. El llistat de seguretat queda integrat a la història clínica informatitzada de cada pacient.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat