Notícies

3 d'octubre de 2022 - Informació general

L’Hospital de Mar i Barcelona Health Hub promouran iniciatives per millorar la salut de la ciutadania

L’Hospital de Mar i Barcelona Health Hub promouran iniciatives per millorar  la salut de la ciutadania

Acord entre l’Hospital de Mar i Barcelona Health Hub

L'Hospital de Mar i Barcelona Health Hub (BHH) han signat un conveni de col·laboració per a promoure activitats i projectes relacionats amb el sector sanitari. Així mateix, totes dues organitzacions compartiran informació per a construir una xarxa de contactes en l'àmbit institucional que contribueixi a potenciar el sector de la salut.

L'acte de la signatura ha anat a càrrec de la Dra. Olga Pané i Mena, gerent de l'Hospital del Mar i de Cristian Pascual, president de BHH.

Conveni_Barcelona_Health_Hub

La gerent de l'Hospital del Mar, Olga Pané explica que "l'Hospital de la Mar està vivint una intensa transformació, amb l'obra d'ampliació del centre i l'aprovació del seu nou Pla Estratègic, que situen la innovació digital en primer pla del futur de la institució. És per això que el conveni que signem amb Barcelona Health Hub ens donarà accés a noves eines per a situar l'Hospital de la Mar liderant la utilització de les noves tecnologies per a oferir la millor atenció a nostres i els nostres pacients".

El president de BHH, Cristian Pascual, assegura que "és fonamental unir forces en el sector de la salut per a impulsar la salut digital. Estic convençut que la col·laboració amb l'Hospital de Mar contribuirà a accelerar encara més la innovació i el disseny de noves solucions tecnològiques i la seva transferència a la pràctica clínica diària. Per tant, el conveni ajudarà a la millora la vida de les persones i a fer més sostenible el nostre sistema de salut".

Amb aquest acord, BHH amplia la seva política de col·laboracions amb grans corporacions tant públiques com privades, com les signades recentment amb l'Ajuntament de Barcelona, BBVA o el Mobile World Capital.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat