Notícies

11 de juliol de 2022 - Informació general

Arrenca l'Escola d'Atòpia de l'Hospital del Mar

Arrenca l'Escola d'Atòpia de l'Hospital del Mar

Es tracta d'una iniciativa liderada pel Servei de Dermatologia i dirigida als infants amb dermatitis atòpica i les seves famílies.

El Servei de Dermatologia, amb el suport dels de Pediatria i de Psiquiatria, ha posat en marxa l'Escola d'Atòpia, una iniciativa destinada als infants amb dermatitis atòpica i les seves famílies. L'objectiu és aconsellar-los sobre com afrontar aquesta patologia, oferir-los recomanacions de tractaments i suport emocional.

Escola_Atòpia
D'una forma didàctica i dinàmica, els professionals sanitaris s'acosten als problemes de les famílies per donar solucions per al seu dia a dia. Com expliquen Marta Bertolín i Laia Curto, metgesses adjuntes del Servei de Dermatologia, "volem oferir als pacients i al seu entorn els coneixements necessaris sobre la dermatitis atòpica i proporcionar-los eines per a augmentar la seva autonomia, adherència als tractaments i, consegüentment, tenir un millor control de la malaltia i, per tant, una millora en la qualitat de vida".

Escola_Atòpia
La iniciativa compta amb el suport dels Projectes Estrella de Millora de la Qualitat Assistencial del Parc de Salut Mar i de la Fondation pour la Dermatite Atopique.
Si esteu interessats en l'Escola d'Atòpia, podeu escriure a escola.atopia@psmar.cat

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat