Notícies

6 de juliol de 2022 - Informació general

‘En un racó del meu cor’, el primer llibre de Montserrat Calafell

‘En un racó del meu cor’, el primer llibre de Montserrat Calafell

La infermera de la Unitat de Cardiologia, Montserrat Calafell, ha publicat el seu primer llibre un recull de les seves experiències en l'atenció a pacients COVID-19.

La pandèmia de la COVID-19 ha deixat una empremta molt fonda en tots nosaltres. Hem viscut experiències que mai ens haguéssim imaginat. Unes vivències que la infermera de la Unitat de Cardiologia, Montserrat Calafell, ha sentit la necessitat de plasmar en un llibre, el seu primer. 'En un racó del meu cor: Vivències com a infermera en l'inici de la COVID-19' n'és el resultat.

Montserrat_Calafell

La Montserrat Calafell amb el seu llibre

Com ella mateixa explica, "dels primers mesos viscuts, com a infermera, durant la pandèmia per coronavirus l'any 2020, en surt aquest relat amb la intenció de donar a conèixer moltes de les històries viscudes en primera persona i fer-ne un petit homenatge als qui ens van deixar i a les seves famílies, amb les quals vam viure moments molt personals i emotius, i a tots aquells que van poder tornar a casa i amb qui tantes coses també vam compartir". Històries, algunes alegres i d'altres tristes, però totes reals.

El llibre ja es pot comprar a la plataforma Amazon, en aquest enllaç. Tots els guanys es destinaran a la Fundació Amics de l'Hospital del Mar per impulsar projectes solidaris.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat