Notícies

2 de juny de 2022 - Informació general

82 nous residents es formaran a l’Hospital del Mar

82 nous residents es formaran a l’Hospital del Mar

S'incorporaran per convertir-se en especialistes a algunes de les 39 especialitats que ofereixen els centres del Parc de Salut Mar.

L'oferta formativa dels centres del PSMAR ha atret aquest any a 82 nous residents de diferents perfils docents, Metges Interns Residents (MIR), Infermeres Internes Residents (IIR), Farmacèutics Interns Residents (FIR) i Psicòlegs Interns Residents (PIR). Es formaran en alguna de les 39 especialitats que ofereix la institució, que ha reforçat el seu atractiu per als i les futures especialistes, disposant de trenta unitats docents i quatre unitats docents multiprofessionals, Obstetrícia-Ginecologia-LLIR, Salut Mental, Salut Laboral, amb la primera promoció d'infermeres residents en aquest camp a Catalunya, i l'acabada d'acreditar, Unitat Docent Multiprofessional de Geriatria.

Així, l'Hospital del Mar ha estat la primera i la segona elecció a Catalunya i tercera i cinquena a l'Estat a l'especialitat de Geriatria. També ha atret les dues primeres eleccions a Catalunya a Medicina del Treball, així com la segona a Medicina Preventiva i Salut Pública. A la vegada, ha estat seleccionat en segona i tercera opció a Catalunya en Psiquiatria, i en quarta posició a l'Estat en aquesta especialitat. En el cas d'Anatomia Patològica, ha estat la tercera i la quarta opció a Catalunya.

Altres eleccions destacades han estat la quarta en Medicina Intensiva i la cinquena en Nefrologia, així com la cinquena en Infermeria en Salut Mental, totes a Catalunya.

Podeu trobar més informació sobre la nostra oferta formativa en aquest enllaç https://www.parcdesalutmar.cat/es/formacio/

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat