Notícies

27 d'abril de 2022 - Informació general

Homenatge als professionals que han fet possible la vacunació COVID-19 al Parc de Salut Mar

Homenatge als professionals que han fet possible la vacunació COVID-19 al Parc de Salut Mar

Després de més de setze mesos d'intens treball, s'ha tancat el punt de vacunació a l'Hospital del Mar. Per aquest motiu, avui s'ha retut homenatge a totes les persones que han fet possible administrar prop de 70.000 dosis de la vacuna contra la COVID-19.

L'equip humà que ha fet possible que, des del 5 de gener del 2021, s'hagin administrat 68.500 dosis de la vacuna a 6.000 treballadors del Parc de Salut Mar i estudiants i a 7.000 pacients, a banda de la població general, ha estat homenatjat aquest 27 d'abril. Precisament, el mateix dia que s'ha tancat el punt de vacunació de l'Hospital del Mar.

Homenatge_vacunació_COVID19

El cap del Servei d'Epidemiologia i Avaluació, el Dr. Castells, ha recordat els primers moments de la posada en marxa de la vacunació COVID a l'Hospital del Mar. "Vam començar a vacunar d'un dia per l'altre. Amb Farmàcia, amb Infermeria, amb Salut Laboral, amb tots els implicats, vam intentar actuar el més ràpid possible perquè en aquell moment les vacunes caducaven molt ràpidament", ha explicat. En aquest sentit, la Directora Infermera, Paloma Garcimartín, ha donat la clau de l'èxit d'aquest procés, la qualitat professional de les persones implicades, apuntant que "ens en vam sortir per dos motius, per una gran gestió amb moltes persones implicades, i sobretot, perquè tenim grans professionals, hi ha un alt grau de professionalitat en aquesta institució".

Homenatge_vacunació_COVID19

Un treball en equip que ha permès fer front a la situació excepcional provocada per la pandèmia, que ha obligat a reestructurar les tasques habituals, gràcies a la predisposició i participació de totes les persones implicades. L'homenatge l'ha tancat la gerent del Parc de Salut Mar, la Dra. Olga Pané, que ha volgut destacar que "la COVID ens ha deixat moments horrorosos i molta gent pel camí. Però també una experiència de solidaritat, de col·laboració, de confiança, de veure tot el que som capaços de fer, que cap dels que estem aquí oblidarem mai. I tenim l'obligació de conservar-ho i transmetre-ho als que venen darrere nostre".

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat