Notícies

25 d'abril de 2022 - Informació general

Els Mossos d'Esquadra reconeixen la col·laboració amb l'Hospital del Mar

Els Mossos d'Esquadra reconeixen la col·laboració amb l'Hospital del Mar

El Cos dels Mossos d'Esquadra al districte de Ciutat Vella de Barcelona va voler retre homenatge al centre i, en concret, a Irina Marcos, responsable d'Enginyeria i Manteniment, en el marc de la celebració de la festa del cos, el Dia de les Esquadres.

El passat 20 d'abril, el Cos dels Mossos d'Esquadra de Ciutat Vella va celebrar la seva festa, el Dia de les Esquadres. Un acte en el qual es va reconèixer la tasca de diverses entitats i institucions en la seva relació amb la policia de la Generalitat, entre elles, l'Hospital del Mar.

Dia_Esquadres

Irina Marcos i Eugenio Tarjuelo

El sergent Eugenio Tarjuelo, cap de la Policia Comunitària de l'Àrea Bàsica Policial de Ciutat Vella de la Regió Policial Metropolitana de Barcelona va destacar l'estreta col·laboració amb l'Hospital del Mar i la professionalitat del personal sanitari, posant com a exemple la tasca d'Irina Marcos, responsable d'Enginyeria i Manteniment. En reconeixement a la menció atorgada, es va lliurar una placa commemorativa per la seva feina i de la de tots els professionals del centre.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat