Notícies

22 d'abril de 2022 - Informació general

Celebrem Sant Jordi!

Celebrem Sant Jordi!

La diada de Sant Jordi als centres del Parc de Salut Mar recupera les activitats presencials després de dos anys de pandèmia.

Els centres del Parc de Salut Mar recuperen del tot aquest 2022 les tradicionals accions per la diada de Sant Jordi. Les roses i els llibres tornen a ser els protagonistes d'aquesta festa, amb activitats repartides en diversos dies en donar-se la circumstància que se celebra en dissabte.

 

Hospital del Mar

Els lectors més joves de l'Hospital ja van rebre fa uns dies la visita sorpresa de l'Alegria Julià i l'Eva Palomar, autores de llibres infantils i juvenils, en una iniciativa del Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil i de la Fundació Jordi Sierra i Fabra per promoure l'hàbit de la lectura. Aquests dies, els pacients del Servei de Pediatria també han pogut gaudir dels llibres de l'Àngels Basses i l'Oriol Canosa.

Sant_Jordi

Sant_Jordi

Sant_Jordi

A l'Hospital del Mar també hem pogut gaudir de la decoració del Servei de Nefrologia, amb un drac lector que rep als pacients i amb el repartiment de roses per part de les voluntàries de l'Associació Espanyola contra el Càncer. Unes flors ben especials, fetes a mà per a poder-les lliurar als pacients d'oncologia i hematologia i els seus familiars.

Sant_Jordi

Sant_Jordi

 

L'Hospital de l'Esperança es guarneix per Sant Jordi

Els pacients de teràpia ocupacional del Servei de Medicina Física i Rehabilitació han ajudat a decorar el vestíbul principal del centre. A més, s'ha promogut un intercanvi de llibres entre professionals i s'ha preparat un drac-mural literari, on tothom ha estat convidat a deixar la seva empremta literària. Els professionals també llueixen una petita rosa a les mascaretes per celebrar aquest Sant Jordi.

Sant_Jordi

Sant_Jordi

 

La ràdio visita el Centre Fòrum

El programa de ràdio Creando Puentes, iniciativa amb els pacients de la Unitat de Subaguts del Servei de Psiquiatria es fa en directe des del centre. Hi passaran professionals que podran fer recomanacions de llibres i s'entrevistarà autors. També es vendran roses realitzades pels pacients del Programa de Rehabilitació Psicosocial i es repartiran roses als pacients ingressats al Servei de Geriatria, donació de la Xarxa de Diagnòstic Biomèdic i per la Imatge (DIBI).

Sant_Jordi

Sant_Jordi

 

Activitats del Centre Dr. Emili Mira

El CAEM ha preparat un intens calendari d'activitats, que va començar el 19 d'abril amb una sortida terapèutica al Parc Natural de Trinitat Vella per als socis del Club La Masia, format per persones ateses al centre. Aquest divendres 22 d'abril, al porxo de tallers del CAEM, s'ha instal·lat la paradeta de Sant Jordi amb material elaborat per les persones que participen en les activitats de l'equip de suport d'activitats rehabilitadores. També hi ha una exposició de fotografies històriques a diversos punts del recinte.

Sant_Jordi

Dissabte 23 d'abril, a l'espai del Grup Maria Auxiliadora, entitat de voluntaris dels centres del PSMAR, dins de la fira de llibreters i entitats a la Plaça de la Vila de Santa Coloma de Gramenet, s'ha instal·lat una taula amb material elaborat per les persones ateses en el procés de rehabilitació comunitària. El dia 26, es faran les VIII Jornades de Senderisme, amb una caminada per la salut mental al monestir de Sant Jeroni de la Murtra, i el dia 28, se celebrarà el XXI Trofeu Torribera de futbol sala i I Trofeu Ciutat de Santa Coloma al Nou Municipal de la ciutat.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat