Notícies

29 de març de 2022 - Informació general

L’Asociación Española de Gastroenterología reconeix la trajectòria de la Dra. Montserrat Andreu

L’Asociación Española de Gastroenterología reconeix la trajectòria de la Dra. Montserrat Andreu

La Dra. Andreu, recentment jubilada, va rebre la distinció a la trajectòria de l'entitat el passat 24 de març, a la 25a reunió anual de l'AEG.

L'Asociación Española de Gastroenterología (AEG) va lliurar la distinció a la trajectòria AEG 2022 a la Dra. Montserrat Andreu el passat 24 de març, en el marc de la 25a reunió anual de l'entitat. La Dra. Andreu va ser cap de secció de Gastroenterologia del Servei d'Aparell Digestiu de l'Hospital del Mar fins a la seva recent jubilació. Es tracta d'un reconeixement als professionals que han destacat en la promoció de la Recerca en gastroenterologia els darrers anys.

La Dra. Andreu ha participat de forma activa i productiva en el Grup d'Oncologia Digestiva de l'AEG, liderant projectes exitosos com EPICOLON o l'estudi COLONPREV, que va aconseguir unir a gran quantitat d'especialistes d'arreu de l'Estat interessats en la recerca. El resultat és una gran quantitat de publicacions en revistes d'alt impacte en aquest camp. A més, també ha participat de forma activa en els grups de motilitat i de malaltia Inflamatòria de l'associació, i ha estat un membre destacat del Grup Espanyol de Treball en Malaltia de Crohn i Colitis Ulcerosa (GETECCU), novament amb gran quantitat de publicacions en revistes d'alt impacte.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat