Notícies

23 de març de 2022 - Informació general

El congrés de la Sociedad Española de Cirugía de Hombro y Codo premia un treball de l’Hospital del Mar

El congrés de la Sociedad Española de Cirugía de Hombro y Codo premia un treball de l’Hospital del Mar

Ha rebut el premi a la millor comunicació del congrés. A la mateixa cita, el Dr. Fernando Santana, metge adjunt del Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia, ha estat escollit com a vicepresident de l'entitat.

Un treball de la secció d'Extremitat Superior del Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia de l'Hospital del Mar, liderat pel Dr. Carlos Torrens, ha rebut el premi a la millor comunicació "Dr. Joan Armengol", al 16 congrés de la Sociedad Española de Cirugía de Hombro y Codo (SECHC), celebrat a Màlaga entre els dies 2 i 4 de març. L'estudi, 'Resultados funcionales y complicaciones a 2 y 5 años de los pacientes portadores de una prótesis invertida con contaminación por Cutibacterium Acnes', el signen Carlos Torrens Cánovas, Eva García Jarabo, Alba Gómez Sánchez, Albert Alier Fabregó i Fernando Santana Pérez.

El treball ha analitzat dades de 162 pacients intervinguts a l'Hospital del Mar d'artroplàstia a l'espatlla entre els anys 2015 i 2018. Es va analitzar si aquells amb contaminació per C. Acnes al final de la cirurgia tenen pitjor pronòstic que els que no en tenen. Els resultats demostren que no presenten diferències funcionals als dos i a cinc anys, però sí més complicacions a mitjà termini.

 

El Dr. Santana, vicepresident de la SECHC

En el congrés de Màlaga, el Dr. Fernando Santana, metge adjunt de la secció d'Extremitat Superior del Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia, va ser escollit nou vicepresident de la SECHC, que ara presideix el Dr. Raúl Barco Laakso. Aquest nomenament implica que el Dr. Santana es convertirà en el nou president de l'entitat en el pròxim congrés, que se celebrarà a València l'any 2024.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat