Notícies

21 de març de 2022 - Informació general

El perfil de Twitter de l’Hospital del Mar es consolida com un dels més influents de l’Estat

El perfil de Twitter de l’Hospital del Mar es consolida com un dels més influents de l’Estat

Es manté a la quarta posició entre els deu amb més seguidors, només superat per altres tres centres catalans. En els últims dotze mesos, ha registrat un increment del 12,5%, arribant als 24.252.

El perfil de Twitter de l'Hospital del Mar es manté com el quart amb més seguidors de l'Estat, per tercer any consecutiu, segons el rànquing elaborat pel blog socialmediatica.com de l'analista Richard Fernández Cid. En els últims dotze mesos el centre ha registrat un increment en el nombre de seguidors del 12,5%, amb 2.694 més, situant-se en 24.252.

El rànquing el torna a liderar l'Hospital Clínic, seguit per l'Hospital Universitari Vall d'Hebron i l'Hospital Sant Joan de Déu. Al llistat també hi figuren l'Hospital La Fe de València, la Clínica Universitària de Navarra, l'Hospital Universitari de Bellvitge, l'Hospital Universitario Rey Juan Carlos de Madrid, l'Hospital La Luz de Madrid i l'Hospital Infanta Elena de Madrid. L'autor del llistat destaca la consolidació i experiència dels centres a la xarxa social, en benefici de pacients i professionals.

Als seguidors del perfil oficial de l'Hospital del Mar cal sumar els prop de 9.500 del de l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques. Entre les dades destacades de l'informe, destacar que es van publicar gairebé 10.000 fotografies i vídeos, un 213% més que l'any anterior. Tot plegat, mostra la creixent utilització d'aquesta xarxa per fer arribar l'activitat del centre a la població i difondre continguts educatius en salut.

L'Hospital del Mar també té perfils a Instagram (@hospitaldelmar), Youtube i Linkedin.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat