Notícies

9 de febrer de 2022 - Informació general

El Parc de Salut Mar referma el seu compromís amb el Pacte Mundial de les Nacions Unides

El Parc de Salut Mar referma el seu compromís amb el Pacte Mundial de les Nacions Unides

El PSMAR renova la seva adhesió a aquesta declaració, a la qual es va sumar l'abril de l'any 2019 i de la qual formen part més 13.500 entitats de 192 països.

El Parc de Salut Mar ha renovat el seu compromís amb el Pacte Mundial de les Nacions Unides per al desenvolupament sostenible i la sostenibilitat. Una iniciativa a la qual es va adherir l'any 2019 i que busca promoure que empreses i organitzacions treballin seguint els deu principis universals sobre drets humans, normes laborals, medi ambient i lluita contra la corrupció de l'ONU, promovent els objectius de desenvolupament sostenibles (ODS) de la institució.

En aquest sentit, durant la pandèmia, el PSMAR ha desenvolupat tot un seguit d'iniciatives alineades amb els objectius i les directrius de les Nacions Unides, buscant reforçar el compromís amb els pacients, els professionals i els grups d'interès. En destaquen el One2one_mar, dirigida a tenir cura de la salut mental dels professionals, i L'emoció de sentir-nos a prop, adreçada als pacients ingressats i els seus familiars.

 

El Pacte Mundial de Nacions Unides

Es basa en deu principis, en àmbits com els drets humans, les normes laborals, el medi ambient i la lluita contra la corrupció. Amb més de vint anys d'existència, ja en formen part més de 13.500 entitats de 192 països.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat