Notícies

27 de desembre de 2021 - Informació general

La Dra. Marta Pascual assoleix la certificació de l’European Union of Medical Specialist en cirurgia de còlon i recte

La Dra. Marta Pascual assoleix la certificació de l’European Union of Medical Specialist en cirurgia de còlon i recte

La cap de secció de Cirurgia de Còlon i Recte de l'Hospital del Mar ha superat l'examen necessari per a obtenir aquesta certificació, convertint-se així en Fellow of the European Board of Coloproctology.

La Dra. Marta Pascual ha obtingut l'acreditació de l'European Union of Medical Specialists a la categoria de Cirurgia de Còlon i recte. Aquest fet la converteix a la segona professional de l'Hospital del Mar en assolir la certificació més important en aquest camp a l'àmbit europeu.

Marta_Pascual

La Dra. Marta Pascual

Per assolir-ho, la cap de secció de Cirurgia de Còlon i recte es va sotmetre a l'examen denominat European Board of Surgical Qualification (EBSQ), convertint-se en Fellow of the European Board of Coloproctology. Com ella mateixa admet, "la preparació d'aquest examen ha suposat un important esforç des del punt de vista personal, però haver-ho assolit també ha estat una enorme satisfacció. Gran part de l'èxit es deu, fonamentalment al suport tant de la meva família com dels meus companys de treball a qui estic molt agraïda".

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat