Notícies

29 d'octubre de 2021 - Informació general

El Col·legi d’Economistes distingeix la Dra. Olga Pané com a col·legiada d’Honor 2021

El Col·legi d’Economistes distingeix la Dra. Olga Pané com a col·legiada d’Honor 2021

Reconeix d'aquesta manera la seva trajectòria en la gerència d'institucions sanitàries. El guardó també és un homenatge a l'esforç dels professionals sanitaris durant la pandèmia de la COVID-19.

La gerent del Parc de Salut Mar, la Dra. Olga Pané, ha estat reconeguda com a col·legiada d'Honor 2021 pel Col·legi d'Economistes de Catalunya. D'aquesta manera, l'entitat vol reconèixer la seva trajectòria al capdavant de diverses institucions sanitàries del país, un àmbit que el Col·legi considera clau per a l'economia catalana. En aquest sentit, la Dra. Pané ha apuntat que "no hi ha salut sense desenvolupament econòmic, ni desenvolupament econòmic sense salut". El guardó també vol expressar el reconeixement d'aquesta institució a la tasca desenvolupada pels professionals del sector sanitari durant l'actual pandèmia de la COVID-19.

Olga_Pané

La Dra. Olga Pané durant l’acte

La Dra. Pané és metgessa, especialitzada en Medicina del Treball. Màster en gestió de serveis sanitaris per la Universitat de Barcelona, també és diplomada en gestió hospitalària per ESADE. Des de l'any 2011 és la gerent del Parc de Salut Mar. Abans ho havia estat a l'Hospital d'Igualada i de la Fundació de Recerca en Atenció Primària Jordi Gol, entre altres càrrecs de responsabilitat. També ha format part del comitè d'experts per a la transformació del sistema públic de salut designat per la Generalitat.

Jornada_Economistes

Els guardonats a la Jornada dels Economistes

El lliurament de la distinció es va fer el passat 28 d'octubre en el marc de la 26a edició de la Jornada dels Economistes. En ella també es va distingir l'economista Albert Carreras com a col·legiat de mèrit 2021 per les seves aportacions en el món acadèmic i en l'administració pública.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat