Notícies

22 d'octubre de 2021 - Informació general

Màxim reconeixement de l’European Stroke Organisation a l’atenció de l’ictus a l’Hospital del Mar

Màxim reconeixement de l’European Stroke Organisation a l’atenció de l’ictus a l’Hospital del Mar

El centre ha rebut el premi ESO ANGELS en la màxima categoria per la seva tasca en el tractament i la cura d'aquesta patologia, liderat per la Unitat Funcional d'Ictus del Servei de Neurologia.

L'atenció als pacients que han patit un ictus a l'Hospital del Mar ha rebut el màxim reconeixement possible per part de l'European Stroke Organisation (ESO), el premi ESO ANGELS en categoria de diamant. De fet, vuit centres de la xarxa ictus de Catalunya han estat guardonats en aquesta edició d'aquests guardons, però el centre, liderat en aquest camp per la Unitat Funcional d'Ictus del Servei de Neurologia, és un dels pocs que ha rebut el premi en el seu nivell més alt. De fet, només dos centres de l’Estat disposen d’aquest reconeixement. El lliurament dels guardons es va fer el passat 21 d'octubre a la seu de l'Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya.

Premis_ESO_ANGELS

Els representants dels centres premiats

La Dra. Ana Rodríguez, coordinadora de la Unitat Funcional d'Ictus de l'Hospital del Mar, ha explicat que aquest reconeixement "demostra l'excel·lència de l'atenció a l'ictus al nostre centre, basada en el treball d'un equip multidisciplinari que agrupa a professionals no només del Servei de Neurologia, sinó de tots els serveis i unitats hospitalaris implicats en l'atenció a aquest tipus de pacient".

Premis_ESO_ANGELS

Lliurament del premi a les representants de la Unitat Funcional d’Ictus de l’Hospital del Mar

Aquests premis, recullen les mesures de qualitat de l'ESO, com una forma d'incentivar la millora de la qualitat en l'atenció a l'ictus i reconèixer l'excel·lència en l'atenció a aquesta patologia. Per poder-hi optar, els hospitals han de tenir un servei d'urgències, un TC, laboratori clínic i accés a llits d'hospitalització per atendre aquests pacients. També poder oferir tractaments de recanalització farmacològica o endovascular, així com d'una persona responsable d'implantar el projecte i un equip d'ictus especialitzat en l'atenció urgent, seguint uns protocols definits i mantenint uns estàndards de qualitat.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat