Notícies

18 d'octubre de 2021 - Informació general

El Servei de Radiologia participa en el primer llibre en castellà sobre la mamografia amb contrast

El Servei de Radiologia participa en el primer llibre en castellà sobre la mamografia amb contrast

El Dr. Rodrigo Alcántara i la Dra. Natalia Arenas són els autors d'un dels capítols del llibre, que publica l'Editorial Médica Panamericana i que han liderat professionals de l'Hospital Nuestra Señora de Valme de Sevilla.

L'Hospital del Mar ha tingut un paper destacat en el primer llibre editat en castellà al món sobre la mamografia amb contrast. Es tracta d'una de les primeres publicacions al món dedicada a aquesta tècnica, que permet als especialistes tenir accés a les darreres novetats sobre la seva utilització. El llibre el publica l'Editorial Médica Panamericana i la seva coordinació ha anat a càrrec de professionals de l'Hospital Nuestra Señora de Valme de Sevilla.

Rodrigo_Alcántara_Natalia_Arenas

El Dr. Rodrigo Alcántara i la Dra. Natalia Arenas

Dos professionals de la secció de Radiologia de Mama del Servei de Radiologia de l'Hospital del Mar han participat en la redacció d'un dels capítols del llibre. El Dr. Rodrigo Alcántara, metge responsable de la secció, i la Dra. Natalia Arenas, metgessa adjunta del servei, s'han fet càrrec de l'apartat dedicat a l'intervencionisme amb mamografia amb contrast. El centre és pioner en la utilització d'aquesta tècnica i va ser el primer de l'Estat i el segon del món a utilitzar-la per a la realització de biòpsies per diagnosticar el càncer de mama.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat