Notícies

13 d'octubre de 2021 - Informació general

Màxima certificació europea per al Servei de Cirurgia Oral i Maxil·lofacial de l’Hospital del Mar

Màxima certificació europea per al Servei de Cirurgia Oral i Maxil·lofacial de l’Hospital del Mar

Els doctors Carlos A. Espinosa i Pau Martorell han rebut l'acreditació com a Fellow of the European Board of Oro-Maxillo-Facial Surgery Head and Neck Surgery.

El Servei de Cirurgia Oral i Maxil·lofacial de l'Hospital del Mar, representat pels metges adjunts Carlos A. Espinosa i Pau Martorell, ha rebut la màxima acreditació de l'European Union of Medical Specialists (UEMS) en aquesta especialitat. Tots dos han estat certificats com a Fellow of the European Board of Oro-Maxillo-Facial Surgery Head and Neck Surgery, una avaluació que certifica estàndards d'excel·lència clínica en aquest camp, en superar l'avaluació de l'European Board of Oro-Maxillo-Facial Surgery (EBOMFS).

Dr_Espinosa_Dr_Martorell

El Dr. Carlos A. Espinosa (esquerra) i el Dr. Pau Martorell (dreta)

Aquest reconeixement acredita i avalua els seus coneixements a l'àmbit europeu. Es tracta d'una avaluació que busca millorar els estàndards d'entrenament i pràctica de la cirurgia oral i maxil·lofacial a Europa, a través de normes i pautes de formació. Els doctors Espinosa i Martorell asseguren que la certificació "és una oportunitat per a posar a prova els coneixements i obtenir un certificat de reconeixement científic de les capacitats com a cirurgians orals i maxil·lofacials. Ens permetrà interactuar i mantenir contacte amb líders d'opinió claus de la nostra especialitat, així com convertir-nos en membres de l'EBOMFS".

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat