Notícies

9 d'agost de 2021 - Informació general

El Dr. Miguel Pera, un dels deu millors cirurgians digestius que exerceix a Catalunya, segons el llistat de l’Instituto de Coordenadas de Gobernanza y Economía Aplicada

El Dr. Miguel Pera, un dels deu millors cirurgians digestius que exerceix a Catalunya, segons el llistat de l’Instituto de Coordenadas de Gobernanza y Economía Aplicada

El Director de l'Àrea Assistencial i Mèdica, cap del Servei de Cirurgia General i Digestiva i co-coordinador del Grup de Recerca clínica i translacional en neoplàsies colorectals de l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques, se situa com un dels especialistes més destacats entre els cirurgians digestius catalans.

El Dr. Miguel Pera és un dels deu cirurgians digestius més destacats de Catalunya, segons el rànquing publicat per l'Instituto de Coordenadas de Gobernanza y Economía. Aquesta entitat ha publicat el seu rànquing TOP 100 dels millors metges i metgesses que exerceixen a hospitals catalans, tant públics com privats.

Miguel_Pera

El Dr. Miguel Pera

El llistat s'ha elaborat tenint en compte tant la seva activitat assistencial com la investigadora i docent. La resta de professionals que apareixen al rànquing són el Dr. Antonio de Lacy i el Dr. César Ginestà, de l'Hospital Clínic, el Dr. Manuel Prados, de l'Hospital Universitari Dexeus, el Dr. Alberto Díez-Caballero i la Dra. Constanza Ballesta, del Centro Médico Teknon, el Dr. José Manuel Fort, de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron, el Dr. Ramiro Durán, de la Clínica ServiDigest, el Dr. Jordi Roura, de l'Hospital Universitari General de Catalunya i el Dr. Javier Foncillas, de l'Hospital Universitari Sagrat Cor.

 

El Dr. Miguel Pera

El Director de l'Àrea Assistencial i Mèdica i cap del Servei de Cirurgia General i Digestiva de l'Hospital del Mar és llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona i Doctor en Medicina per la mateixa universitat. Format a l'Hospital Clínic de Barcelona i a la Mayo Clinic (Minnesota i Arizona), als Estats Units, es va incorporar al PSMAR l'any 2002. Està especialitzat en la cirurgia del càncer de còlon i recte, la cirurgia laparoscòpica, la carcinomatosi peritoneal, així com la recuperació intensificada i l'avaluació de resultats. En el camp de la recerca, és co-coordinador del Grup de Recerca clínica i translacional en neoplàsies colorectals de l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques (IMIM) i autor de 125 articles a revistes indexades i és membre de l'equip editorial de les revistes British Journal of Surgery, Colorectal Disease i Journal of Gastrointestinal Surgery. A més, és membre de la junta directiva de la Societat Catalana de Cirurgia, del Comitè Executiu de l'European Society of Coloproctology i del Comitè Internacional de l'American Society of Colon and Rectal Surgeons.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat