Notícies

28 de juliol de 2021 - Informació general

Beca de la Fundació Corachan per a una graduada de l’Escola Superior d’Infermeria del Mar

Beca de la Fundació Corachan per a una graduada de l’Escola Superior d’Infermeria del Mar

Mireia Rincón Casas és una de les vuit graduades en el grau d'infermeria premiades per l'entitat. Ara continuarà els seus estudis realitzant un màster d'atenció al pacient crític.

La Fundació Corachan va lliurar el passat 21 de juliol, en un acte virtual, les seves beques per a graduades en infermeria. Aquestes beques, que reconeixen els mèrits acadèmics de vuit alumnes de la promoció 2017-2021 de les escoles d'infermeria de Barcelona, tenen una dotació de 4.000 euros per beca per a finançar els estudis de postgrau de les premiades.

Mireia_Rincon

La Mireia Rincón a l’acte de lliurament de les beques

Una de les premiades ha estat Mireia Rincón Casas, graduada de l'Escola Superior d'Infermeria del Mar (ESIMar), que continuarà la seva formació realitzant un màster d'atenció al pacient crític a la Universitat de Girona. En el seu cas, una vivència personal li va despertar la vocació per a ser infermera. Destaca el compromís i la professionalitat de l'escola on s'ha format i afirma que "mai es deixa d'aprendre, aprenem els uns dels altres, som un equip i el nostre únic objectiu és el màxim benestar del pacient". Assegura que "la beca és una oportunitat única per a seguir formant-me, és un reconeixement i un estímul per a seguir millorant cada dia, tant com a persona, com a professional".

Des de l'ESIMar, la seva Directora, Esther Insa, destaca la importància de les beques de la Fundació Corachan. "Les beques Corachan són una ajuda per a l'estudiant, que porta implícit un compromís amb la institució i la professió", assegura.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat