Notícies

10 de juny de 2021 - Informació general

Un treball del Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia, considerat el millor pòster del congrés de la Sociedad Española de Medicina y Cirugía de Pie y Tobillo

Un treball del Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia, considerat el millor pòster del congrés de la Sociedad Española de Medicina y Cirugía de Pie y Tobillo

Es tracta d'un treball sobre l'experiència de la Unitat de Peu i Turmell del servei en el trasplantament al·logènic per a la reconstrucció del tendó d'Aquil·les.

La Sociedad Española de Medicina y Cirugía de Pie y Tobillo (SEMCPT) ha considerat un treball de la Unitat de Peu i Turmell del Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia de l'Hospital del Mar com el millor pòster del seu congrés, celebrat en format virtual els dies 3 i 4 de juny. Es tracta de 'Infección en reconstrucción del tendón de Aquiles, cirugía de rescate mediante aloinjerto aquíleo', signat per Ivet Parés, Raquel Companys, Daniel Pérez, Gemma González, Daniel Blanco i Albert Ginés.

Equip de la Unitat de Peu i Turmell

L'estudi recull l'experiència de la unitat en el trasplantament al·logènic, procedent d'un donant, per a la reparació del tendó d'Aquil·les en cas de complicacions després d'un trencament. Es tracta d'una cirurgia de rescat complexa, amb la qual s'han obtingut bons resultats en pacients que pateixen infeccions greus després de la reconstrucció d'aquest tendó. Un abordatge multidisciplinari en el qual col·laboren la Unitat de Sèptics, el Servei de Malalties Infeccioses i el Servei de Cirurgia Plàstica.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat