Notícies

8 de juny de 2021 - Informació general

L’Hospital del Mar amplia la seva oferta de places de formació de residents en medicina i infermeria

L’Hospital del Mar amplia la seva oferta de places de formació de residents en medicina i infermeria

El centre disposa ja de quatre unitats docents multiprofessionals per formar metges i infermeres residents. Aquest any hi suma la de Geriatria, fet que farà que, a partir de l'any 2022, es puguin formar dues infermeres internes residents i tres metges interns residents.

L'oferta docent del Campus Hospital del Mar s'amplia amb l'acreditació del Servei de Geriatria com a unitat docent multiprofessional, amb la qual cosa se li permetrà formar tant metges residents com infermeres residents. Així, a partir del 2022, s'oferiran dues places per a infermeres internes residents i tres per a metges o metgesses internes residents. D'aquesta manera, el centre ja disposa de quatre unitats d'aquest tipus, amb les de Salut Mental, de Ginecologia i Obstetrícia i de Medicina del Treball.

A la vegada, el centre també amplia el nombre de places de formació per a metges interns residents en altres especialitats. Així, passa a tenir de dues a tres places a Diagnòstic per la Imatge i a Medicina Intensiva i d'una a dues a Urologia.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat