Notícies

Del 8 al 12 de juny de 2021 - Informació general

El Programa de Control d'Infeccions de l'Hospital del Mar i investigadors de l'IMIM participen a la Biennal i Festa de la Ciència

El Programa de Control d'Infeccions de l'Hospital del Mar i investigadors de l'IMIM participen a la Biennal i Festa de la Ciència

Del 8 al 12 de juny, la ciutat celebrarà la segona edició de la biennal ciutat i ciència que culminarà amb catorzena edició de la festa de la ciència, el diumenge 13 de juny. Enguany, la biennal compta amb més de 100 activitats que se sumen a les 120 propostes de la festa de la ciència. Totes aquestes activitats es realitzaran en 40 espais diferents repartits per tot Barcelona, entre els quals hi destaquem el Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (PRBB) que serà seu tant de la biennal com de la festa de la ciència.

Investigadors de l’Institut Hospital del Mar d’Investigacions Mèdiques (IMIM) i del Programa de Control d’Infeccions de l’Hospital del Mar participen en xerrades i tallers:

Per tal d’adaptar-se a la normativa per evitar la propagació de la pandèmia, aquest any totes les activitats tenen un aforament limitat i cal inscriure-s’hi prèviament a la web de la biennal ciutat i ciència. Les inscripcions es van obrir el dia 25 de maig.

A banda d’explorar els límits de la ciència, la biennal posarà en qüestió el sistema alimentari actual, coincidint amb el nomenament de Barcelona com a Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible. Tot i això, l’art, la sociologia, la política, la igualtat de gènere, els drets i oportunitats, o la sostenibilitat del planeta seran alguns dels temes més presents en aquesta edició.

Les activitats que abordaran aquests aspectes es duran a terme arreu de la ciutat. I, com ja va passar a la primera edició de la Biennal, els dies 11 12 de juny, la plaça central del PRBB tornarà a acollir diverses xerrades. Aquest any seran sobre les polítiques públiques per fer front a la Covid-19, l’ús de dades massives o la intel·ligència artificial.

Us hi esperem!

 

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat