Notícies

28 de abril de 2021 - Informació general

El Dr. Rodrigo Rocamora representarà la Sociedad Española de Neurología davant l’European Academy of Neurology

El Dr. Rodrigo Rocamora representarà la Sociedad Española de Neurología davant l’European Academy of Neurology

El cap de la Unitat d'Epilèpsia de l'Hospital del Mar i coordinador del Grup de recerca en Epilèpsia de l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques, ha estat nomenat representant de la SEN en el camp de l'epilèpsia davant el màxim organisme científic europeu en neurologia.

La Sociedad Española de Neurología (SEN) ha escollit el Dr. Rodrigo Rocamora per representar-la en el camp de l'epilèpsia davant l'European Academy of Neurology (EAN) durant els pròxims dos anys. El nomenament per a formar part del panell d'experts en aquesta patologia de l'EAN, implica que el cap de la Unitat d'Epilèpsia de l'Hospital del Mar i coordinador del Grup de recerca en aquest camp de l'IMIM, treballarà dins l'EAN en l'establiment de guies i recomanacions respecte al diagnòstic, decisions de tractament i terapèutiques i altres aspectes relacionats amb aquesta patologia.

Rodrigo_Rocamora

El Dr. Rodrigo Rocamora

A la vegada, el Dr. Rocamora participarà en les relacions entre l'entitat europea i altres institucions del camp de l'epilèpsia, oferirà el seu assessorament en l'organització de congressos de l'EAN i en la formació continuada dels especialistes, així com coordinar la recerca clínica a l'àmbit europeu.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat