Notícies

29 de març de 2021 - Informació general

L’Hospital del Mar reconegut als premis TOP Value

L’Hospital del Mar reconegut als premis TOP Value

El centre ha estat un dels quatre premiats a la primera edició d'aquests guardons, organitzats per l'empresa de serveis de desenvolupament biofarmacèutic IQVIA. En concret, ha ocupat la tercera posició.

L'Hospital del Mar ha estat un dels centres premiats a la primera edició dels premis TOP VALUE, que es van lliurar en un acte virtual el passat 25 de març. El centre ha ocupat la tercera posició, per darrera del Complejo Hospitalario QuirónSalud de Madrid i l'Hospital Universitario de Cruces, i per davant de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron. Aquestes centres són els que han rebut millors puntuacions i han estat reconeguts com els més destacats en les cinc dimensions avaluades. Els premis els atorga l'empresa de serveis de desenvolupament biofarmacèutic IQVIA.

En aquesta primera edició s'han presentat 25 centres sanitaris, dels quals 10 hospitals docents, 12 amb especialitats de referència i 3 centres privats. L'avaluació s'ha fet tenint en compte la metodologia i resultats del Value Based Healthcare, un marc que permet mesurar i millorar els esforços realitzats, amb aspectes com la coparticipació dels pacients en la decisió de les estratègies terapèutiques o el mesurament dels resultats de salut reportats directament per ells per mitjà d'instruments PROM.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat