Notícies

17 de març de 2021 - Informació general

El Dr. August Supervia, membre del grup d’assessors de la Fundación Española de Toxicología Clínica

El Dr. August Supervia, membre del grup d’assessors de la Fundación Española de Toxicología Clínica

El coordinador de la Unitat Funcional de Toxicologia Clínica de l'Hospital del Mar serà un dels experts que assessorarà aquesta entitat de caràcter estatal.

El Dr. August Supervia, metge adjunt del Servei d'Urgències i coordinador de la Unitat Funcional de Toxicologia Clínica de l'Hospital del Mar, ha estat designat membre del grup d'experts que assessora la Fundación Española de Toxicología Clínica (FETOC). Aquest nomenament suposa el reconeixement a l'alt nivell competencial del Dr. Supervia en el camp de la toxicologia clínica.

August_Supervia

El Dr. August Supervia

La FETOC és el referent a Espanya en aquest camp. Entre les seves funcions hi ha l'assessorament científic, amb l'objectiu de promoure la qualitat a l'assistència i el coneixement de les intoxicacions, així com executar una tasca de prevenció, difusió de la informació, assessoria, docència i recerca en aquest camp en general, i en la toxicologia clínica en particular. El seu treball no es limita als professionals sanitaris, sinó que també es dirigeix a institucions, empreses i a la població general.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat