Notícies

16 de març de 2021 - Informació general

Un gran equip per a un objectiu comú: Jo sóc perquè nosaltres som

Un gran equip per a un objectiu comú: Jo sóc perquè nosaltres som

Dia Mundial del Treball Social 2021

Amb el lema 'Ubuntu: enfortint la solidaritat social i la connectivitat global', aquest 16 de març se celebra de nou el Dia Mundial del Treball Social. Les i els professionals del treball social sanitari del Parc de Salut Mar s'hi sumen.

Els últims mesos, la tasca de les i els professionals dels centres del Parc de Salut Mar s'ha vist gairebé monopolitzada per la COVID-19. Una pandèmia que ha fet estralls a la nostra societat i que ha fet més necessari que mai l'abordatge multidisciplinari dels pacients. També des del punt de vista del treball social, que avui, 16 de març, celebra el seu Dia Mundial.

Al PSMAR, tot just fa un any es posava en marxa un nou projecte, la creació del Servei de Treball Social, que tenia com a objectiu millorar les pràctiques socials, homogeneïtzar les actuacions, ampliar les intervencions i implementar una visió integral de l'atenció sanitària i social, aportant una narrativa social a les intervencions clíniques. Això ha permès fer front als reptes que la pandèmia ha plantejat i, sobretot, establir un pla de treball per a un futur marcat per la crisi social i econòmica que es presenta.

Aquest any, totes els i les professionals del Parc de Salut Mar han format un gran equip per assolir un objectiu comú: ajudar, protegir i cuidar la població, amb valor, coratge, tenacitat i molt esforç. Els equips de treball social han acompanyat als pacients i als companys sanitaris en aquest esforç, establint espais d'ajuda psicosocial, de protecció i de confinament, com els Hotels Salut, planificant i gestionant recursos per a la població de l'àrea d'influència, i treballant per a la recuperació i adaptació a la nova realitat.

 

 

 

 

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat