Notícies

15 de març de 2021 - Informació general

L’Hospital del Mar repeteix com el quart hospital de l’Estat amb més seguidors a Twitter

L’Hospital del Mar repeteix com el quart hospital de l’Estat amb més seguidors a Twitter

En un any marcat per la pandèmia, el perfil del centre en aquesta xarxa social ha experimentat un increment del 48% en el nombre de seguidors, superant els 21.500 el passat mes de febrer. Això el situa com el quart amb més seguidors de l'Estat, segons el rànquing elaborat pel blog socialmediatica.com.

El perfil de l'Hospital del Mar (@hospitaldelmar) a la xarxa social Twitter torna a ser, per segon any, el quart amb més seguidors entre els hospitals de l'Estat. Així ho destaca el rànquing dels deu hospitals més importants en aquesta xarxa que elabora el blog socialmediatica.com, impulsat per l'analista Richard Fernández Cid. En només un any, el centre ha guanyat gairebé 7.000 seguidors, un increment del 48%, un dels més alts entre els hospitals que figuren al llistat.

Socialmediatica

L'autor d'aquest rànquing destaca les especials condicions de l'any passat, marcat per la pandèmia de la COVID-19, que ha provocat un interès creixent en la gestió sanitària i la seva comunicació entre la comunitat de Twitter. Això ha portat el perfil de l'Hospital del Mar a consolidar la seva posició com un dels més influents a l'Estat, només superat per altres tres centres catalans, l'Hospital Clínic, l'Hospital Universitari Vall d'Hebron i l'Hospital Sant Joan de Déu. Cal recordar que, en les set edicions d'aquest rànquing, el centre ha passat d'ocupar la vuitena posició amb menys de 4.000 seguidors a convertir-se en un dels més destacats a Twitter entre els hospitals d'Espanya. Aquestes xifres no tenen en compte els més de 8.700 seguidors del compte a Twitter de l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques (@imimat).

Entre els aspectes rellevants de la comunicació realitzada pel centre en aquesta xarxa social durant el 2020, hi ha el fort increment dels continguts multimèdia (de gairebé el 65%), així com el nivell d'interacció amb els usuaris. Tot plegat, demostra la utilitat de la presència de l'Hospital en aquestes plataformes, no només per fer arribar a les diferents comunitats els aspectes més destacats de la seva activitat, sinó també per difondre missatges d'interès sobre salut pública i acostar el centre i els seus professionals a la ciutadania.

L'Hospital del Mar també té perfils a Instagram (@hospitaldelmar), Youtube i Linkedin, que us convidem a seguir.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat