Notícies

19 de gener de 2021 - Informació general

Premi com a millor revisor de l’any de la revista KSSTA al Dr. Daniel Pérez-Prieto

Premi com a millor revisor de l’any de la revista KSSTA al Dr. Daniel Pérez-Prieto

El guardó reconeix la seva tasca com a revisor en els últims dos anys a la publicació, la revista de l'European Society for Sports Traumatology, Knee Surgery and Artrhroscopy.

La tasca com a revisor del Dr. Daniel Pérez-Prieto, metge adjunt del Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia de l'Hospital del Mar, ha estat reconeguda amb el premi com a millor revisor de l'any de la revista KSSTA (Knee Surgery, Sports Traumatology, Arthroscopy), publicació oficial de l'European Society for Sports, Knee Surgery and Artrhroscopy (ESSKA). Es tracta d'una de les deu millors publicacions del seu àmbit al món.

Daniel_Pérez_Prieto

El Dr. Daniel Pérez-Prieto

El premi s'atorga amb relació al nombre d'articles revisats, la rapidesa a l'hora de desenvolupar la feina i la seva qualitat. El Dr. Pérez-Prieto apunta que aquesta tasca li permet "contribuir a la recerca científica i, per tant, millorar l'assistència mèdica, ja sigui a l'àmbit de les noves eines de diagnòstic o de tècniques quirúrgiques". També destaca l'avantatge d'estar al dia de les darreres novetats en el seu camp d'especialització.

El Dr. Pérez-Prieto va iniciar la seva col·laboració amb la revista KSSTA fa dos anys per iniciativa dels seus editors, després de publicar-hi diversos estudis, que van tenir molt bona acollida.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat