Notícies

18 de desembre de 2020 - Informació general

La gestió del Parc de Salut Mar i el Servei de Ginecologia i Obstetrícia, reconeguts als premis TOP 20

La gestió del Parc de Salut Mar i el Servei de Ginecologia i Obstetrícia, reconeguts als premis TOP 20

Aquests guardons, que arriben a la seva 21 edició, reconeixen la tasca dels centres que han obtingut els millors resultats en el procés d'avaluació. Se n'han presentat 151, dels quals, 26 han estat premiats per la seva gestió hospitalària global i 32 han rebut un premi TOP 20 en diferents àrees clíniques.

El Servei de Ginecologia i Obstetrícia de l'Hospital del Mar ha rebut un dels premis TOP 20-2020 a l'àrea clínica de la Dona. El Parc de Salut Mar també ha rebut una distinció per la seva gestió global. Aquesta 21a edició es va celebrar el 15 de desembre en format virtual on es van anunciar els hospitals premiats.

S'han valorat 30 processos clínics que contenen més de 120 indicadors a 8 àrees clíniques (cor, respiratori, sistema nerviós, digestiu, múscul esquelètic, ronyó i vies urinàries i dona). En aquesta edició, degut a la situació extraordinària, s’ha afegit un nou bloc addicional, voluntari, l'objectiu del qual és avaluar l'impacte de la COVID-19.

 

Els premis TOP 20

Els guardons els atorga IASIST, del grup IQVIA. Es tracta d'un programa d'avaluació d'hospitals basat en indicadors objectius, obtinguts a partir de dades que es registren de forma rutinària. El seu objectiu és oferir al sector sanitari les millors pràctiques i experiències per millorar els seus resultats, basant-se en indicadors de qualitat, funcionament i eficiència.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat